top of page
PPH.png

Over Pretpakhuis

 

Pretpakhuis BV bereikt al sinds haar oprichting in 2015 een ongekend breed publiek met  toneel- en musicalproducties uit het wereldrepertoire, en in eigen huis ontwikkelde nieuwe producties. 

 

De samenwerking tussen Jon van Eerd, Ton Fiere en Lesley Pols begon met het gezamenlijk uitbrengen van de nieuw geschreven komedie 'Harrie Babba'. De komedie was een publieks-hit en werd lovend ontvangen door de pers. Hierna volgden de drie grote theatersuccessen 'Harrie Let Op de Kleintjes' en 'Harrie & Eva', en 'Herrie In de Keuken'. Voor het seizoen 21/22 staat de nieuwste Harrie 'HARRIE NEEMT DE BENEN' op de rol.

Een vast team werkt doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe projecten. Zo produceerden zij naast de Harrie-komedies de gloednieuwe komische musical 'CHARLEY'. De musical ontving vele prijzen en wordt momenteel klaar gemaakt voor productie in Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Ook 'KUNST & KITSCH, de komedie met een twist' ('Lettice and Lovage' van Peter Shaffer), tourde met groot succes langs de Nederlandse theaters.

Voor het volgend seizoen staat een nieuwe 'Harrie' op de rol, alsmede het verrassende 'Wat Vrouwen Willen'.

 

De dagelijkse leiding van Pretpakhuis is in handen van zakelijk leider Ton Fiere, artistiek leider Jon van Eerd en uitvoerend producent Lesley Pols.

Klik voor de site van Pretpakhuis (www.pretpakhuis.nl)

PPH klein.png
Schermafbeelding 2019-04-28 om 11.46.39.
Schermafbeelding 2019-04-28 om 11.46.32.
Schermafbeelding 2019-04-28 om 11.46.46.
bottom of page