PPH.png

Over Pretpakhuis

Pretpakhuis BV bereikt al sinds haar oprichting in 2015 een breed publiek bereiken van alle leeftijden met  toneel- en musicalproducties uit het wereldrepertoire, en in eigen huis ontwikkelde nieuwe producties. 

 

De samenwerking tussen Jon van Eerd, Ton Fiere en Lesley Pols begon met het gezamenlijk uitbrengen van de nieuw geschreven komedie 'Harrie Babba'. De komedie was een publiekshit en werd lovend ontvangen door de pers. Hierna volgden de drie grote theatersuccessen 'Harrie Let Op de Kleintjes' en 'Harrie & Eva', en 'Herrie In de Keuken'.

Een vast team werkt doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe projecten. Zo produceerden zij naast de Harrie-komedies de gloednieuwe komische musical 'CHARLEY', en 'KUNST & KITSCH, de komedie met een twist' ('Lettice and Lovage' van Peter Shaffer). De voorstellingen van Pretpakhuis BV zijn in heel Nederland in zowel grote als kleine theaters te zien.​

Voor het volgend seizoen staat een reprise van 'Een Rits te Ver' op de rol, alsmede het verrassende 'Wat Vrouwen Willen'.

 

De dagelijkse leiding van Pretpakhuis is in handen van zakelijk leider Ton Fiere, artistiek leider Jon van Eerd en uitvoerend producent Lesley Pols.

Klik voor de site van Pretpakhuis (www.pretpakhuis.nl)

PPH klein.png