Charm and Disarm

Charm and disarm

Charmeer en Elimineer 

Charm and Disarm

Charm and Disarm

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

WAT VROUWEN WILLEN!

Vijf beste vriendinnen gaan er een paar dagen op uit, om hun intense vriendschap te vieren. Ondanks de grote verschillen is er al jarenlang een hechte vriendschap tussen de vijf, die elkaar vinden in alles wat vrouwen bezig houdt; Mannen!

 

Mannen zijn een noodzakelijk kwaad.

Het liefst zouden ze het permanent zonder de schetenlatende kopie van hun schoonmoeder willen stellen. Dus deze mini-vakantie is vooral bedoeld om de mannen een keer de mannen te laten – om zich te concentreren op hun eigen problemen en elkaar te vinden in hun onvoorwaardelijke vriendschap.

 

Ze spreken af de dagen door te brengen met niemand anders dan hun eigen groepje. De mobiele telefoons verdwijnen in een mandje, en ze zweren zich door niets of niemand te laten verleiden. Vaginale schimmels, opgezwollen voeten, ouder worden – alles komt voorbij. En ook de plaatselijke hunk!

 

Kan hun vriendschap deze verleiding weerstaan?

JON VAN EERD

NOORTJE HERLAAR

COR BAKKER

NEDERLANDS CONCERTKOOR

PHILIPS SYMFONIE ORKEST o.l.v. JULES VAN HESSEN

Arr. BOB ZIMMERMAN

Sir Jon van Eerd

't Koetshuys

Kerkstraat 303-D

1017 GZ Amsterdam

The Netherlands

Dank voor de honderden overweldigende lieve reacties.

CHARLEY

is mede door jullie in de zaal zo fantastisch geworden

WENST U EEN FANTASTISCH

Ton Fiere

Jon van Eerd 

Lesley Pols

Wij wensen iedereen een heerlijk, eerlijk, fijn, mooi, gelukkig, lief, vredig, fantastisch, lekker, goed, hoopvol, gaaf, schoon, gezpnd, rijk, gek, positief, veelbelovend, top, buitengewoon, prachtig, succesvol, voorspoedig, krachtig, doortastend, zacht, blij, zorgzaam, dierbaar, dol, hartveroverend, humorvol, uniek, verstandig, daverend, denderend, puik, perfect...

Jon & Ton

Waar is CHARLEY nou weer gebleven?

Betrayal

BY

HAROLD PINTER

L

E

S

T

JEREMY  BENTHAM

LINDY MELMAN

RICK VAN VLIET

DIRECTED BY

JON VAN EERD

US TOUR

1992

Marion van der Velde - Caroline van Bavel - Lizzie Kean - Inge Bakker - Mariette Kroese

Regie: Jon van Eerd

Edward Albee

Who's

of

Virginia

?

Woolf

Directed by Jon van Eerd

SHOWS ALL SUMMER

EDISON THEATRE ST.LOUIS

afraid

QUOD THEATRUM

EST ENIM

OMNIS

MAASTRICHT

Maastrichtenaar in hart en nieren is onlangs in de lounge van Hotel Maastricht gespot. Hij zat duidelijk te flirten met een dame die geheel naakt was. Het vermoeden is dat het hier om Eva uit het paradijs gaat. Haar lange blonde haren bedekten haar edele delen. Maar van Eerd zat ongegeneerd aan haar te knabbelen.

Desgevraagd zei van Eerd dat hij zich dubbel in het paradijs waande. Allereerst was hij in Maastricht, de stad die als sinds zijn jeugd zijn paradijs was, en ten tweede is hij met zijn vrouw Eva en hun gehele entourage op 6 december te vinden in het Theater a/h Vrijthof.

Of het hem net zo zal vergaan als ex-burgemeester van Maastricht, Onno Hoes, zullen we moeten afwachten. Wilt u er live bij zijn? Geef uzelf dan een cadeautje en kom 6 december naar Harrie & Eva in Theater a/h Vrijthof.

https://www.pretpakhuis.nl/maastricht-6-dec

VALT JON VAN EERD IN DEZELFDE VALKUIL BURGEMEESTER HOES?

GESPOT IN LOUNGE VAN HOTEL

Première Harrie & Eva

ZOEK DE 4 VERSCHILLEN!

Woensdag 15 en donderdag 16 november 2017

HARRIE && EVA

laten spoor van 

vernieling na

Vrees voor

demonstraties

Purmerend nooit

meer de oude?

Historisch: Groen Links en Leefbaar Purmerend eens

VERBOUWING PURMARYN VOOR NIETS GEWEEST

PURMEREND Burgemeester Don Bijl heeft zijn college van Wethouders tot rust gemaand na de grote onrust die ontstaan was bij de inspraak door raadsleden René Verhoogt van Groen Links, Harry Populier van Trots op Purmerend en Henk Heida van Leefbaar Purmerend.

Nooit eerder stonden leden van deze anders zo tegengestelde partijen zo naast elkaar.

Inzet was het gloednieuw verbouwde Theater de Purmaryn. Gevreesd wordt dat na de intensieve en kostbare verbouwing de investering in een klap teniet gedaan zal worden door het theatergezelschap van Harrie Vermeulen met zijn omstreden voorstelling HARRIE & EVA te laten doorgaan.

Grote commotie in de raadszaal afgelopen vrijdag. Het college van B&W en raadsleden stonden recht tegenover elkaar toen het ging over de bescherming van theater de Purmaryn. Net voor een aanzienlijk bedrag vernieuwd werd er gevreesd voor de komst van de voorstelling HARRIE & EVA.

Tegenstanders van de voorstelling wierpen op dat het gezelschap in het gehele land een spoor van vernietiging achter zich laat.

Onder luid protest liet Burgemeester Bijl echter zijn bijltje vallen, en besloot dat de voorstellingen alsnog door mogen gaan.

Gevreesd wordt voor luide demonstraties.

De voorstellingen moeten op 23 en 24 november plaatsvinden.

ZUS JON VAN EERD

ONTKENT BETROKKENHEID

De in Purmerend woonachtige zus van Jon van Eerd - naam bekend bij de redactie - wil op geen enkele manier reageren op de ontstane commotie. "Ik hou veel van mijn broer, maar ik hou ook van Purmerend én van Theater de Purmaryn." Meer wilde zij hieover niet kwijt, "Ik woon al jaren met heel veel plezier en liefde in Purmerend. Het is echt mijn stadje. dus ik ick here to add your own text and edit me. It's easy.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

BENDE IN
   OSS

                                    De stad Oss dacht alles gezien te hebben. 

 

Tot vandaag dacht de stad Oss alles meegemaakt te hebben. De stad heeft in de  loop der eeuwen al het een en ander meegemaakt. Overstromingen, stadsbranden, uitgebroken koeien en ossen. En natuurlijk de bende van Oss.

Het is deze bende die opnieuw voor reuring gaat zorgen in de stad. Vandaag en morgen zullen de voorvaderen van de leden van de bende van Oss de stad onveilig maken. Geruchten wijzen naar de kant van de Lievekamp in Oss. Het schijnt dat dit theater verantwoordelijk is voor de komst van het stelletje ongeregeld.

De leden van de groep zijn zich blijkbaar bewust van hun illustere reputatie en schuilen zich achter de naam HARRIE & EVA. Uw reporter is op onderzoek uitgegaan en heeft ontdekt dat een obscure productie maatschappij onder de naam PRETPAKHUIS opereert en deze onverlaten door het gehele land stuurt.

De stad Oss is bang dat het de komende dagen een enorme bende gaat worden. Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans verzoekt alle burgers alert te zijn en hun kliko's op tijd buiten te zetten.

BENDE     IN

OSS

Voor meer informatie, klachten en opmerkingen kunt u terecht op www.harrievermeulen.nl 

GEEn PARADIJS IN DUITSLAND

OSS * in verband met de te verwachten ravage na de toedrachten van de bende van Harrie in Oss, heeft de gemeente besloten een grote voorraad

kliko's te importeren uit Duitsland. Volgens een woordvoerder is er geen vrees dat de Harrie's ook in Duitsland zullen huishouden, aangezien daar het paradijs niet te vinden is!

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

6000 jaar oude afbeelding ontdekt

WANDELAARS ONTDEKKEN UNIEKE AFBEELDING ADAM EN EVA

Bagdad - Een groepje backpackers heeft per toeval een afbeelding gevonden van dan duizenden jaren oud. De toeristen wilden een appel plukken op een vruchtbaar stuk land bij het meer van Hamrin, ten noordoosten van Bagdad, toen een slang uit de boom viel met een kleine rolkoffertje. In het rolkoffertje zat de afbeelding. Wat er met de slang is gebeurd is niet duidelijk.
Archeologen zijn massaal naar de vindplaats afgereisd. De eerste berichten spreken van een unieke afbeelding van Adam en Eva. De leeftijd van de prent wordt geschat op neer dan 6000 jaar.
De afbeelding is inmiddels naar Nederland gebracht waar hij tot eind april te zien zal zijn in verschillende steden. Kijk op www.harrievermeulen.nl voor de kijkdagen en de steden. 
NIEUWE SHOW FREEK VONK
WAAR IS DE SNEEK
VAN FREEK

NPO 26

22:00

ARCHITECTEN ONTDEKKEN UNIEKE OUDKUNDIGE AFBEELDING ADAM EN EVA.

HILARISCHE MUSICAL - CHARLEY - BLAAST DAK VAN THEATER ZWOLLE. RAVAGE IS NIET TE OVERZIEN!

ZWOLLE. Kerst in Zwolle zal nooit meer hetzelfde zijn. De voorstelling van de komische musical CHARLEY was dermate hilarisch dat het dak eraf is geblazen door het luide gelach en de golven van plezier.
Ook zijn alle stoelen vernield. De rugleuningen waren niet bestand tegen de zware druk. En de zittingen zijn doorweekt van lachzweet.
KAMERVRAGEN
De vereniging van schouwburgeigenaren heeft aangegeven maatregelen te zullen nemen. Zij stellen de producent in deze aansprakelijk voor het maken van een té leuke voorstelling. Burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle noemt het ongehoord. Gevraagd naar commentaar zei hij: "Ik was bij CHARLEY aanwezig, en het is inderdaad waar dat er nog nooit zo'n grappige voorstelling in Zwolle te zien is geweest". En hij voegde eraan toe: "en de muziek door het live orkest is werkelijk aanstekelijk. Het zit nóg in mijn hoofd, en zal er voorlopig niet meer uit gaan, vrees ik!" En dat op 1e én 2e kerstdag!
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • 1194985614534001410pulsante_02_architetto_f_01.svg.med.png