MET GENOEGEN

 

Bij gelegenheid en op verzoek geeft Jon een 'Met Genoegen' voorafgaand aan, of aansluitend op, een voorstelling. Een 'Met Genoegen' bestaat veelal uit een inleiding op het desbetreffende stuk, of op de avond die komen gaat. Het kan ook een vraaggesprek zijn met het publiek, al dan niet met een discussie-leider. Een 'Met Genoegen' is ook vaak een introductie, of inkijk, in het genre.

 

Eigenlijk kan een 'Met Genoegen' elke mogelijke vorm aannemen die wenselijk is. Het is een dienst die verleend kan worden op verzoek van bijvoorbeeld een theaterdirectie of een symposium-organisatie. Het geeft een prettige, leerzame meerwaarde aan de avond. Het publiek is in de gelegenheid wat meer van het werk en de man achter het werk te weten te komen, in een omgeving bedacht door de organisatie. Dat kan in een zaal plaatsvinden, of tijdens een diner, in klein of groot groepsverband.

 

Bent u geïnteresseerd in een 'Met Genoegen' voor uw evenement, manifestatie of voorstelling? Neem dan contact op met Ton Fiere agent@jonvaneerd.nl of bel 06-41.33.75.62

 

 

 

 

  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • 1194985614534001410pulsante_02_architetto_f_01.svg.med.png